Wat is het doel van mijn NumWorks-account?

Met je NumWorks-account kun je je rekenmachine updaten, je rekenmachine herstellen, en Python-scripts versturen en backups hiervan maken.

Hoe maak ik mijn NumWorks-account aan?

Om een NumWorks-account aan te maken, hoef je alleen maar ons aanmeldformulier in te vullen.

Ik kan niet inloggen op mijn NumWorks account!

Als je niet kunt inloggen, misschien:

1. Heb je nog geen account. Er wordt geen account aangemaakt bij het plaatsen van een bestelling, dus je moet er een aanmaken via ons aanmeldformulier.
  2. Je bent je wachtwoord vergeten. Je kunt deze hier resetten.

Ik kan mijn school niet vinden!

Om je school te vinden, typ je de naam en de stad van je school in onze zoekbalk zonder een afkorting te gebruiken. Als je je school nog steeds niet kunt vinden, stuur ons dan een e-mail naar contact@numworks.nl.