Onze emulator is gratis beschikbaar op computer, smartphone en tablet.

Op een computer

Onze emulator is zowel online als offline beschikbaar. Onze offline emulator hoeft niet te worden geïnstalleerd en is beschikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Mac OS en Linux). Om de offline emulator te gebruiken:

1. Ga naar onze download pagina en klik op Download de emulator.
  2. Pak het .zip-bestand uit. Deze bevat het numworks-simulator.html file.

Om de emulator te starten dubbelklik je simpelweg op het numworks-simulator.html bestand. Deze opent jouw standaard webbrowser.

Hoewel dit bestand wordt geopend vanuit een webbrowser, is er geen internetverbinding nodig.

De simulator heeft een volledig scherm modus voor een betere zichtbaarheid in het klaslokaal en een optie om schermafbeeldingen te maken om je lessen voor te bereiden.

Op smartphone of tablet

Onze simulator is ook gratis beschikbaar op Android en iOS voor gebruik op een smartphone of tablet.