De rode LED op mijn rekenmachine is aan

Als je rekenmachine niet meer aangaat en het LED-lampje is rood, dan zit je apparaat vast in de update-modus. Om hem hier uit te halen volgt je onze herstelprocedure.

Tijdens de herstelprocedure is het belangrijk om de stappen in volgorde te volgen:

1. Sluit je rekenmachine aan op een USB-poort van je computer.
  2. Druk op de six toets en houd deze ingedrukt, druk op RESET op de achterkant van het apparaat met een paperclip.
  3. Om de rekenmachine te detecteren, klik je op Verder gaan. Er wordt een popup-venster geopend. Selecteer nu STM32 BOOTLOADER.

De rekenmachine wordt pas ingeschakeld als alle stappen zijn voltooid.

De rode LED van mijn rekenmachine is uit.

Als je rekenmachine niet aan gaat, is waarschijnlijk de batterij leeg en zit hij in de update-modus.

1. Sluit je rekenmachine met een USB-kabel aan op je computer of een adapter.
  2. Wacht een uur om hem op te laden.
  3. Koppel je rekenmachine los.
  4. Druk op de knop RESET op de achterkant van het apparaat met een paperclip.

5. Als je rekenmachine nog steeds niet aan gaat, volg dan onze herstelprocedure.