Wat is de herstelprocedure?

Met de herstelprocedure kun je je rekenmachine software volledig opnieuw installeren. De herstelprocedure stelt je ook in staat je rekenmachine opnieuw op te starten als deze geblokkeerd is in de updatemodus.

Hoe voer je de herstelprocedure uit?

Om je rekenmachine te herstellen:

1. Log in op je NumWorks-account door hier te klikken.
  2. Ga naar onze herstelpagina en volg alle stappen. De volgorde van de stappen is belangrijk voor de detectie van je rekenmachine.

Als je je rekenmachine niet kunt vinden, kijk dan op onze specifieke pagina.